• home
 • video
 • pas verschenen

  Geen Benteke, Fellaini of Mignolet tegen Schotland en IJsland

  Dit weekend geen nationaal voetbal, maar wel twee wedstrijden voor de Rode Duivels. Tegen Schotland (7/9) en IJsland (11/9) zal Roberto Martinez alvast geen beroep kunnen doen op Benteke, Fellaini en Mignolet. Davy Roef blijft bij de selectie. 

  Vanmorgen trainden 22 Rode Duivels met het oog op de wedstrijd van vrijdag, in en tegen Schotland. Onder meer Mignolet, Alderweireld, Fellaini, Hazard, Chadli en Benteke ontbraken. 

   

  Het werd al gecommuniceerd dat Chadli, Benteke, Fellaini en Mignolet last hadden van verschillende kwaaltjes. Intussen werd bevestigd dat de laatste drie zullen ontbreken tegen Schotland en IJsland. 

   

  Davy Roef op zijn beurt mag dan weer bij de selectie blijven. De doelman van Waasland-Beveren was bij de selectie gehaald omdat met Casteels (vader geworden) en Mignolet (blessure) twee doelmannen ontbraken.