Ga naar de inhoud

meest recent

      Franse ploeg gaat uit de bol op cultsong uit La Casa de Papel

       wo 5 september 2018 10:05
      Benjamin Lecomte
      Benjamin Lecomte beleeft zijn doop bij de nationale ploeg.

      Ook bij de Franse nationale ploeg moeten nieuwkomers een lied zingen. Benjamin Lecomte deed dat met veel bravoure. De doelman kreeg de hele tafel mee, behalve N'Golo Kanté.

      Benjamin Lecomte werd opgeroepen om de blessures van Hugo Lloris (Tottenham) en Steve Mandanda (Marseille) op te vangen. Gisteravond beleefde de 27-jarige doelman van Montpellier zijn doop. Na het diner mocht hij zijn keel schrapen om een lied te zingen.

       

      Het werd "Bella ciao" uit de populaire Netflixserie La Casa de Papel. De Franse internationals lustten er wel pap van. Zij zongen gretig mee en zwaaiden met servetten. Op een speler na, N'Golo Kante hield zich opvallend kalm.

       

      Morgen zal de Chelsea-speler energieker uit de hoek mogen komen. Dan geeft wereldkampioen Frankrijk de Mannschaft partij in de Nations League.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Gigantische Wereldbeker

      De Fransen wonnen deze zomer het WK in Rusland. Daar werden ze gisteren nog eens aan herinnerd. In hun trainingscentrum staat een gigantische Wereldbeker opgesteld.

      ⭐️⭐️ #fiersdetrebleus 🇫🇷

      Een bericht gedeeld door Benjamin Mendy (@benmendy23) op