• home
 • video
 • pas verschenen

  Leko heeft selectie rond: geen Gaboelov, Hubert en Tomecak in CL

  Ivan Leko.

  Ivan Leko heeft zijn puzzel gelegd.

  Club Brugge-coach Ivan Leko heeft zijn spelerslijst doorgegeven die Club aan punten in de Champions League moet helpen. Doelmannen Gaboelov en Hubert staan er niet op, net als verdediger Tomecak.

  Bij Club staan Vladimir Gaboelov, Guillaume Hubert, Ivan Tomecak en Loïs Openda niet op de selectielijst. Bij de lijst van 23 spelers kunnen later nog spelers jonger dan 21 worden toegevoegd. Vanaf de 1/8e finales mogen er 3 wissels worden doorgevoerd, een geblesseerde doelman kan eerder al vervangen worden.

  De selectie:

  Doelmannen: 1. Karlo Letica; 22. Ethan Horvath     
  Verdedigers: 4. Luan Peres; 5. Benoit Poulain; 15. Matej Mitrovic; 21. Dion Cools; 24. Stefano Denswil; 35. Saulo Decarli; 44. Brandon Mechele; 77. Clinton Mata      Middenvelders: 6. Sofyan Amrabat; 11. Krépin Diatta; 16. Siebe Schrijvers; 18. Marvelous Nakamba; 19. Thibault Vlietinck; 20. Hans Vanaken; 25. Ruud Vormer; 26. Mats Rits; 47. Arnaut Groeneveld
  Aanvallers: 7. Wesley Moraes; 9. Jelle Vossen; 10. Kaveh Rezaei; 42. Emmanuel Bonaventure Dennis.