• home
 • video
 • pas verschenen

  Cinema Bölöni: Roemeen duldt geen regieaanwijzingen van fan

  Zoals elke week brengen we de meest opvallende video's van de afgelopen speeldag samen in een artikel. Antwerp-trainer Laszlo Bölöni eiste deze week een hoofdrol op.

  Bölöni in de tribunes: the sequel

  Laszlo Bölöni heeft een stevige aantrekkingskracht op camera's en dat levert vaak goede televisie op. Waarschijnlijk kwam niemand van Antwerp zo vaak close in beeld tegen Anderlecht als de trainer. Hij werd in de eerste helft naar de tribune gestuurd in het Astridpark door scheidsrechter Smet. De openingscene van onderhoudende cinema.

   

  De situatie deed meteen denken aan de thuismatch tegen Standard, een klein jaar geleden. Ook toen trok Bölöni minutenlang de aandacht naar zich toe, nadat hij naar de tribune was verwezen. Het Bondsparket vraagt deze keer een schorsing van 2 weken en 2.000 euro boete voor de Roemeen.

  Bölöni kreeg vorig jaar in de tribune een sjaal van een fan

  Bölöni sleept (vriend) Rednic aan zijn oor naar een interview

  Deschacht zit stikkapot in zijn debuut voor Lokeren

  Olivier Deschacht lijkt nu al een publiekslieveling op Daknam. Telkens de verdediger mee naar voren kwam, ging er een kleine geluidsgolf door het stadion. Tegen het einde van de match zat Deschacht wel stikkapot en keek hij vragend om een wissel naar de bank. Die kwam er niet.

  Didillon toont Alisson hoe het moet

  De flater van Liverpool-doelman Alisson Becker gezien tegen Leicester? (zie video) Een poging om een aanvaller uit te kappen, ging pijnlijk mis. De aansluitingstreffer voor Leicester was het reslutaat. Dan deed Thomas Didillon het beter tegen Antwerp.

  De flater van Alisson

  Kafka langs de lijn: rode band op rode training mag niet

  Zou het zijn omdat de wedstrijdleiding bij Eupen - Standard het moeilijk vindt om Claude Makélélé te herkennen? De ex-speler van Real Madrid, Chelsea en PSG is nochtans toch al een tijdje trainer van Eupen. Toch was het ondenkbaar voor de vierde ref dat hij een rode band op een rode trui  zou dragen om zich te identificeren als trainer.

  Genk fans steken geschorste Kumordzi hart onder de riem

  KV Kortrijk-speler Bennard Kumordzi zit momenteel een dopingschorsing van 4 maanden uit, die hij vorig seizoen eind mei kreeg. De meegereisde fans van Genk zijn de ex-speler van hun club niet vergeten en steunden hem met een spandoek.

  Vertelde een Lokeren-fan een goede mop aan Massop?

  Wij vragen ons tot slot af waarom Waasland-Beveren-speler Milan Massop zo moest lachen in het streekduel tegen Lokeren? Kan iemand ons helpen.