• home
 • video
 • pas verschenen

  De Sutter en Lokeren verbreken contract in onderling overleg

  Er is een einde gekomen aan de moeilijke samenwerking tussen Sporting Lokeren en Tom De Sutter. Lokeren laat weten het contract in "onderling overleg" te hebben verbroken.

  Tom De Sutter werd in 2016 binnengehaald om de aanvalslinie van Lokeren te gaan leiden. In 65 wedstrijden scoorde de 33-jarige aanvaller uiteindelijk maar 12 keer. Te weinig voor voorzitter Roger Lambrecht om het hoge salaris van De Sutter te verantwoorden. 

   

  Lambrecht uitte eerder al openlijk kritiek op zijn aanvaller en beide partijen besliste nu om uit elkaar te gaan. "Tom De Sutter had nog een contract tot juni 2019 bij onze club, maar dat is vanavond in onderling overleg onderbroken",schrijft Lokeren op zijn website.