• home
 • video
 • pas verschenen

  Kroaat Fiolic moet de concurrentie aangaan met Pozuelo in Genk

  Racing Genk heeft met de Kroaat Ivan Fiolic op enkele dagen van het einde van de transferperiode nog een extra middenvelder aangetrokken. Hij komt over van Dinamo Zagreb.

  Racing Genk draait op dit moment als een tierelier, maar toch blijven ze in de bestuurskamer niet op hun lauweren rusten. Met Ivan Fiolic versterkt Genk zijn middenveld. De 22-jarige Kroaat komt over van Dinamo Zagreb en tekende voor 4 jaar.

   

  "Hij is een echte spelmaker, met veel creativiteit en overzicht", lezen we op de site van de club. "Ivan zorgt ook voor een hoog tempo in het spel en koppelt hiervoor een uitstekende techniek aan een snelle balaanname en passing." Fiolic zal voor een basisplaats dus de concurrentie moeten aangaan met de huidige Genkse spelmaker Pozuelo.