• home
 • video
 • pas verschenen

  Amateurs van Dessel knikkeren OHL uit de beker

  Dessel Sport had geen genade met OHL.

  Het bekeravontuur van Oud-Heverlee Leuven zit er al na één wedstrijd op. In de vijfde ronde botste OHL op Dessel Sport uit de Eerste Amateurklasse: 3-1. "We haalden nooit ons niveau", zei OHL-coach Nigel Pearson.

  De wedstrijd op het veld van Dessel Sport kon niet slechter beginnen voor OHL. Al na 5 minuten stonden de bezoekers in het krijt en halfweg de eerste helft verdubbelde Breugelmans de voorsprong van Dessel.

   

  Tot overmaat van ramp moest OHL rond het uur met zijn tienen voort na een rode kaart voor Fabre. Aguemon zorgde nog voor Leuvense hoop, maar die werd vakkundig in de kiem gesmoord door Vosters met de 3-1, ook de eindstand. Dessel Sport mag dus dromen van een mooie affiche en een eersteklasser in de 1/16e finales.

   

  "We haalden nooit ons niveau", zegt OHL-coach Nigel Pearson. "En als je dat niet doet, dan maak je geen kans in een bekercompetitie. Maar alle eer gaat naar Dessel Sport. Ze hebben ons pijn gedaan op stilstaande fases."