• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo afstoppen is niet ongevaarlijk: gebroken neus en whiplash

  Botsing Ronaldo en Sorrentino.

  Het been van Ronaldo moet staalhard zijn.

  Cristiano Ronaldo kon gisteren niet scoren bij zijn Juventus-debuut, maar de doelman van de tegenstander zal de Portugees toch niet snel vergeten. Hij hield immers een gebroken neus en een whiplash over aan een botsing met de superster. 

  In de Serie A waren gisteren alle ogen gericht op Cristiano Ronaldo. Ook die van Stefano Sorrentino, de 39-jarige doelman van Chievo Verona. Hij kon de Portugees het scoren beletten, maar betaalde daar wel een prijs voor.

   

  In de 87e minuut moest hij het veld verlaten na een stevige botsing met het bovenbeen van Cristiano Ronaldo. Hij moest meteen naar het ziekenhuis en daar bleek dat hij een gebroken neus en een whiplash overhield aan het duel. Toen Sorrentino het veld verliet stond het 2-2. Zijn vervanger slikte uiteindelijk nog een tegengoal.

   

  Sorrentino bracht de nacht door in het ziekenhuis en zette vanmorgen een foto op Twitter van de schade.

  Sorrentino toont de schade op Twitter

  De bewuste fase gisterenavond