• home
 • video
 • pas verschenen

  Tottenham stelt opening van nieuwe stadion uit

  White Hart Lane

  Wanneer zien we Tottenham voor het eerst in dit stadion?

  Tottenham kan nog niet meteen zijn intrek nemen in het vernieuwde White Hart Lane. De diverse veiligheidssystemen werken volgens de Engelse club nog niet optimaal. De testdagen op 27 augustus en 1 september worden dan ook uitgesteld.

  Tottenham had gehoopt maar 1 seizoen te moeten uitwijken naar Wembley als thuishaven voor zijn thuismatchen, maar de verhuizing naar het nieuwe stadion - dat op de plaats van het oude is gebouwd - laat nog even op zich wachten.

   

  Tottenham had op 15 september tegen Liverpool zijn eerste match op White Hart Lane willen spelen. Maar die match zal toch nog op Wembley plaatsvinden. De veiligheid in het nieuwe stadion kan nog niet gegarandeerd worden. "We vragen nog even om geduld", zegt voorzitter Levy.

   

  Ook het thuisduel met Cardiff (6 oktober) en de NFL-match tussen de Seattle Seahawks en de Oakland Raiders (14 oktober) worden naar Wembley verplaatst.