• home
 • video
 • pas verschenen

  Is dit het gekste doelpunt ooit gemaakt?

  Lauren Hemp scoort wel een heel bizar doelpunt.

  Een doelpunt dat Lauren Hemp zich nog lang zal herinneren.

  Goals scoren: iedere spits droomt ervan. Bizar of niet. In deze categorie steekt Lauren Hemp, spits van het nationale U20-team van Engeland, iedereen naar de kroon.

  Engelse scoort vanop de grond met haar zij

  Momenteel vindt in Frankrijk het WK U20 plaats. 1 van de kanshebbers op de wereldtitel is Engeland. Het Engelse vrouwenteam had zondag tegen Mexico  genoeg aan een punt om het kwartfinaleticket binnen te rijven. Het werd een walk-over, met een hoofdrol voor Manchester City-speelster Lauren Hemp.

   

  Na 37 minuten kwamen de Britten op achterstand, na een fraai doelpunt van de Mexicaanse Munoz. Maar dan was het tijd voor de Engelse pletwals. Lauren Hemp leidde haar ploeg met een hattrick naar een 6-1-overwinning. Echter werd niet haar hattrick, maar haar laatste treffer het gespreksonderwerp van de dag op de sociale media.

   

  Ter hoogte van de achterlijn kapte de nummer 9 naar binnen, vooraleer de Mexicaanse doelvrouw Alvarado zich voor de bal smeet. Hemp viel over de doelvrouw met haar rechterzij op de bal, die vervolgens als een raket in doel schoot. Bizar 2.0.

   

  Na haar titel van “Young Player of the Year” in Engeland opnieuw iets dat de Britse kan afvinken op haar lijstje.

  Bekijk het volledige matchverslag met alle doelpunten