• home
 • video
 • pas verschenen

  Mendy na uitspraak Guardiola: "Ik beloof het: ik zal de social media wat vergeten"

  Benjamin Mendy.

  Mendy worstelt met enkele Arsenal-spelers.

  Manchester City heeft op de eerste speelronde van de Premier League Arsenal al bij al zonder veel problemen geklopt. In de analyse van Pep Guardiola kwam Benjamin Mendy aan bod. De Spaanse coach had het over de liefde voor social media van zijn verdediger, die uiteraard met een tweet reageerde. 

  "Benjamin Mendy is Mendy", vertelde Pep Guardiola. "Soms willen we hem afmaken en soms denken we: wow, wat voor een speler hebben wij hier."

   

  "Hij geeft ons energie. Hij kan nog op veel vlakken verbeteren. Hopelijk kunnen we hem overtuigen om de social media wat te vergeten en enkele zaken aan te pakken."

   

  De uitspraak van Guardiola werd op de Twitter-pagina van City gepubliceerd. Mendy, die geregeld met een geintje uitpakt op Twitter en Instagram, repliceerde uiteraard met een tweet. "Ik zal het doen. Ik beloof het", knipoogde hij naar de voorzet van zijn coach.