• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht Ladies verliezen tweede CL-kwalificatiewedstrijd

  Van Gorp

  Anderlecht kon de achterstand niet meer goedmaken.

  De Anderlecht Ladies hebben hun tweede Champions League-wedstrijd met 0-1 verloren tegen het Poolse Gornik Leczna. Door de nederlaag zal Anderlecht tegen FC Martve nog moeten strijden om een ticket voor de groepsfase van de Champions League.

  Anderlecht nam in de eerste helft het meeste initiatief, maar in de 40e minuut kwam het toch 0-1 achter. In de tweede helft kwam Anderlecht nog dichtbij de gelijkmaker, maar tot scoren kwam het niet meer en greep het naast een ticket voor de groepsfase van de Champions League.

   

  Dat ticket kunnen de Anderlecht Ladies volgende week dinsdag alsnog veroveren, als ze winnen van het Georgische FC Martve.