• home
 • video
 • pas verschenen

  "Transfer van Witsel naar Dortmund is in kannen en kruiken"

  De Duitse krant Bild weet dat de overgang van Axel Witsel naar Dortmund afgerond is. Volgens Bild zal Witsel maandag aansluiten bij zijn nieuwe ploegmaats op het trainingskamp van Dortmund in Zwitserland.

  De overgang van Axel Witsel naar Dortmund hing al enkele dagen in de lucht, maar de Chinese club van de Rode Duivel ging op de rem staan. Er was onduidelijkheid over de geldigheid van de afkoopsom van de middenvelder, maar nu zou er dus toch een akkoord zijn.

   

  Bild weet dat Witsel maandag al zou arriveren op het trainingskamp van Dortmund in Bad Ragaz (Zwi). Er zou voor hem een contract voor 4 seizoenen klaarligen. De Rode Duivel moet wel flink wat inleveren in Dortmund, maar met een jaarsalaris van zo'n 10 miljoen euro zal hij wellicht toch nog ruim rondkomen.