• home
 • video
 • pas verschenen

  Lopetegui lokt Celades van nationale ploeg naar Real Madrid

  Celades praat met Diego Costa.

  Celades was op het WK de rechterhand van Hierro.

  Albert Celades volgt Julen Lopetegui van de Spaanse ploeg naar Real Madrid. Celades, die de voorbije vier jaar bondscoach was van de Spaanse beloften, gaat bij Real Madrid aan de slag als assistent-trainer.

  Celades was al vier jaar aan de slag bij de Spaanse nationale ploeg als coach van de beloften. Op het voorbije WK was hij ook de rechterhand van Fernando Hierro . Die moest plots overnemen omdat Lopetegui aan de kant geschoven werd nadat zijn overeenkomst met Real Madrid uitgelekt was.

   

  Maar nu volgt de 42-jarige Celades de ex-bondscoach naar Real Madrid.  Voor de voormalige middenvelder is het een terugkeer naar het oude nest: tussen 2000 en 2005 speelde hij vier seizoenen voor Real Madrid.

   

  Celades en Lopetegui speelden eerder samen bij FC Barcelona, waar Celades zijn jeugdopleiding genoot en van 1995 tot 1999 actief was in het eerste elftal.