• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Mourinho: "Lukaku zal vroeger uit vakantie komen om team te helpen"

  Op verzoek van José Mourinho zal Romelu Lukaku drie dagen vroeger dan verwacht terugkeren uit vakantie. Mourinho wil dat de spits zijn team helpt bij de start van het nieuwe seizoen.

  Manchester United werkt op dit moment een reeks oefenmatchen af in de Verenigde Staten, de International Champions Cup. United won nog maar twee van zijn vijf matchen en dat baart Mourinho toch wat zorgen.

   

  Het nieuwe Premier League-seizoen begint op 10 augustus en heel wat internationals van United hebben na het WK in Rusland nog vakantie. Denk maar aan Lukaku, Fellaini, Pogba, Rashford, Lingard en Jones.  Mourinho wil bepaalde spelers eerder terugzien.

   

  "Rashford, Jones en Lukaku komen drie dagen eerder terug uit vakantie om beschikbaar te zijn voor het team", zei Mourinho na de gewonnen oefenmatch tegen Real Madrid. Lukaku vertrok na het WK op vakantie naar de VS.