• home
 • video
 • pas verschenen

  Rode Duivel Axel Witsel lanceert Belgisch-Martinikaanse pettenreeks

  Axel Witsel

  Axel Witsel speelde een goed WK met België.

  Momenteel geniet Axel Witsel nog van een welverdiende vakantie, na een zwaar WK met de Rode Duivels. Die relatieve rust belette de ijverige Belgische international echter niet om een eigen pettenreeks op de markt te brengen.

  Witsel maakte het nieuws van de lancering vanochtend bekend op instagram. Hij verklaarde meteen ook het design van de petten. Die zouden verwijzen naar de roots van Witsel, die enerzijds in België, maar ook in Martinique -een Frans overzees departement- liggen.

   

  Witsel heeft ook niet lang moeten zoeken naar een naam voor zijn pettenreeks. Die bestaat namelijk uit de eigen initialen van de middenvelder van Tianjin Quanjian.