• home
 • video
 • pas verschenen

  Genks jeugdproduct Delorge vertrekt naar Dinamo Boekarest

  Kino Delorge

  Delorge tekende voor 3 seizoenen in Roemenië.

  De 20-jarige Belg Kino Delorge trekt naar Dinamo Boekarest. De vleugelverdediger is een jeugdproduct van Racing Genk, maar daar was hij overbodig. In Roemenië tekende hij een contract voor 3 jaar.

  Delorge kreeg zijn opleiding in Genk en werd tot en met de U19 ook regelmatig opgeroepen voor het nationale elftal. Toch was de rechtervleugelverdediger overbodig in Genk. Vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan de Nederlandse tweedeklasser Dordrecht. Daar speelde hij 27 wedstrijden.

   

  Nu heeft de 20-jarige Belg een nieuwe bestemming gevonden. Hij zal vanaf nu bij Dinamo Boekarest spelen. Daar tekende hij voor 3 jaar. Dinamo Boekarest werd al 18 keer landskampioen, maar afgelopen seizoen eindigde het op een teleurstellende 7e plaats.