• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar strijkt bij pokerdebuut meteen 20.000 euro op

  Neymar

  Neymar had het naar zijn zin aan de pokertafel

  Tijdens zijn vakantie in Brazilië heeft PSG-ster Neymar voor het eerst deelgenomen aan een pokertoernooi. Hij eindigde meteen op de 6e plaats.

  Neymar wordt beschouwd als een van de beste voetballers ter wereld, maar misschien heeft hij zijn echte roeping wel gemist: die van pokerspeler. Neymar nam in Sao Paulo deel aan de Brazilian Series of Poker en hij stond meteen zijn mannetje.

   

  Begeleid door pokerprof André Akkari bereikte Neymar zowaar de finaletafel, die met een dag werd uitgesteld omdat de speler eerst nog naar een trouw moest. Uiteindelijk bleven er nog 6 pokeraars aan tafel, maar dan mocht hij zijn biezen pakken, weliswaar nadat hij zijn cheque van een kleine 20.000 euro (een peulschil voor een van de bestbetaalde voetballers ter wereld) had ontvangen.

   

  "Ik ben héél, héél tevreden over mijn debuut", zei Neymar. "Ongelooflijk dat ik al meteen de finaletafel haal. Dit was een nieuwe ervaring voor mij. Ik hou van het spelletje!"