• home
 • video
 • pas verschenen

  Degradant KV Mechelen verkocht nog nooit zoveel abonnementen

  Het stadion van KV Mechelen.

  Er zullen niet veel lege zitjes zijn in Mechelen.

  KV Mechelen speelt komend seizoen in 1B, maar de supporters blijven de club ook na de degradatie massaal steunen. KVM verkocht al 9.850 abonnementen. Dat is een clubrecord.

  KV Mechelen verdween na vorig seizoen uit de hoogste voetbalklasse, maar dat heeft de supporters van de club niet afgeschrikt, integendeel. "Vier weken voor onze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen (vrijdag 17 augustus tegen Lommel, red.) komt de magische grens van de 10.000 abonnees in zicht", liet de club weten op haar website.

   

  KV Mechelen verkocht tot nu toe al 9.850 abonnementen. Het verbreekt zo het record van vorig jaar. Toen gingen 9.800 abonnementen over de toonbank  waarmee een acht jaar oud clubrecord van de tabellen werd geveegd.