• home
 • video
 • pas verschenen

  Trailer achter de schermen bij City doet watertanden: "Als je me wil haten, haat me dan"

  In een 8-delige documentairereeks die volgende maand uitkomt, biedt een bekende aanbieder van internet video's "on demand" een unieke blik achter de schermen tijdens het afgelopen seizoen waarin Manchester City de titel in de Premier League won. De trailer doet ons watertanden naar meer. Oordeel zelf.  

  "Natuurlijk verdedig ik jullie op de persconferentie, maar hier zeg ik de waarheid"

  Manchester City kende een topseizoen in de Premier League. City won de titel en brak verschillende records. De weg naar dat succes werd vastgelegd door de camera's van Amazone, dat daarvoor enkele miljoenen euro's zou hebben neergeteld.

   

  De trailer belooft de kijkers naast unieke beelden uit de kleedkamer ook een inkijk in de manier waarop trainer Pep Guardiola zijn spelers toespreekt. Het voorsmaakje is veelbelovend. "Natuurlijk ga ik jullie verdedigen tot de laatste dag van jullie leven tijdens een persconferentie, maar hier zeg ik de waarheid."

   

  "Sommige onder jullie spelen beter als ze kwaad op me zijn. Wel, als je me wil haten, haat me dan. Dat is geen enkel probleem. Maar elke training en elke match moet je klaar zijn."

   

  "Ik weet dat jullie topspelers zijn, maar om een topteam te worden moet je leren voetballen met durf."