• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Broos wordt geen bondscoach van Tunesië: "Zo zit ik niet elkaar"

  Foto van Hugo Broos.

  Hugo Broos blijft KVO trouw.

  Hugo Broos heeft op de website van KV Oostende gereageerd op het gerucht dat hij bondscoach van Tunesië zou worden. "Er zijn aanbiedingen geweest, maar ik heb voor het mooie project van KV Oostende gekozen", klinkt het.

  "Heb gekozen voor KVO en ik blijf trouw aan het project"

  In tegenstelling tot wat buitenlandse media beweren, wordt Hugo Broos geen bondscoach van Tunesië. “Er zijn aanbiedingen geweest, maar ik heb gekozen voor het mooie project van KV Oostende en daar blijf ik trouw aan", zegt Broos op de website van KV Oostende.

   

  "Het zou verkeerd zijn om na enkele maanden al andere oorden op te zoeken, zo zit ik niet in elkaar”, zegt Broos nog. “Zaterdag spelen we onze eerste thuiswedstrijd tegen Moeskroen en alle focus ligt daar nu op."

   

  "Ik hoop dat onze supporters massaal aanwezig zullen zijn om dit vernieuwde KVO naar de overwinning te schreeuwen.”

  Het zou verkeerd zijn om na enkele maanden al andere oorden op te zoeken, zo zit ik niet in elkaar.