• home
 • video
 • pas verschenen

  Dortmund verslaat jong Man.City met Denayer in de basis

  Jason Denayer ziet hoe Mario Götze scoort vanaf de stip.

  Borussia Dortmund heeft Manchester City verslagen in een oefenwedstrijd in Chicago. Mario Götze maakte de enige goal van de match vanaf de stip. Bij Manchester City stond Jason Denayer een uur op het veld.

  Veel van de sterren van Manchester City genieten nog van wat vakantie na het WK. Josep Guardiola gaf dus veel jongeren een kans in de basis. Ook Jason Denayer stond in de basis, centraal achterin.

   

  Onze landgenoot scoorde goede punten en werd na 67 minuten vervangen. Hij had dan al gezien hoe Mario Götze Dortmund op voorsprong had gebracht met een penalty. Bij City maakte aanwinst Mahrez zijn debuut en kreeg ook Leroy Sané, niet in de Duitse WK-selectie, wat minuten.

  Bekijk een samenvatting van de oefenwedstrijd