• home
 • video
 • pas verschenen

  Fabregas over "beste speler" Hazard: "We hebben hem nodig"

  Cesc Fabregas & Eden Hazard

  Fabregas ziet ploegmaat Hazard liever niet vertrekken.

  Cesc Fabregas ziet zijn Chelsea-ploegmaat Eden Hazard liever niet vertrekken. "Ik denk dat hij de beste speler in onze ploeg is. Chelsea heeft hem nodig", klinkt het bij de Spaanse middenvelder.

  Eden Hazard wordt de laatste weken meer en meer aan een transfer naar Real Madrid gelinkt, maar bij Chelsea zien ze de Rode Duivel het liefst blijven. Nadat Chelsea-coach Maurizio Sarri eerder liet weten dat hij Hazard bij de club wilde houden, gaat de Spanjaard Cesc Fabregas nu ook volledig akkoord met zijn nieuwe trainer.

   

  "Ik denk dat hij onze beste speler is", vertelt Fabregas. "Ik denk dat Chelsea zijn beste spelers moet houden. We zijn een topclub, we willen een topteam zijn, we willen dingen winnen en daarvoor heb je de beste spelers nodig. Eden is daar een van, we hebben hem nodig."

   

  Hazard kwam in 2012 aan bij de Londense ploeg, maar lijkt nu op weg naar de uitgang. "Ik weet niet wat hij in gedachten heeft, maar het is een speler met wie we allemaal graag samenspelen. Vooral ik. Het is aan de club en Eden om te beslissen, maar voor ons is hij de belangrijkste speler. We willen dat hij blijft", besluit de Spanjaard.

  We willen dingen winnen en daarvoor heb je de beste spelers nodig. Eden is daar een van, we hebben hem nodig.

  Cesc Fabregas