Ga naar de inhoud

meest recent

      Batshuayi amuseert zich in LA, Vertonghen kijkt naar Tour en romantische Mignolet

       do 19 juli 2018 22:12
      Batshuayi Los Angeles
      Batshuayi amuseert zich in Los Angeles

      Na een lang en succesvol WK genieten de Rode Duivels nu van een welverdiende vakantie. Geniet hier van enkele vakantiekiekjes en sfeerbeelden.

      Zingende Batshuayi amuseert zich in Los Angeles

      Zoals alle Rode Duivels is ook Michy Batshuayi momenteel op vakantie. Om wat stoom af te laten trok hij naar Los Angeles, waar hij het zo te zien prima naar zijn zin heeft. Op Instagram zingt hij (in bloot bovenlijf) vrolijk mee op de tonen van '¿Cómo te llamas?', een nummer van de Franse rapper Jul. 

      Jan Vertonghen keek naar de Tourrit naar Alpe d'Huez

      Romantische momenten in Griekenland voor Simon Mignolet

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Lukaku geniet van wat rust in New York City

      Ook Romelu Lukaku koos de Verenigde Staten als vakantiebestemming, zij het wel een andere kant dan zijn spitsbroeder. De topschutter van de Rode Duivels geniet van wat rust in New York. 

      Witsel spendeert wat tijd met zijn familie

      Axel Witsel tot slot laadt de batterijen op omringd door zijn familie. De Chinese voetbalcompetitie mag dan al wel begonnen zijn, toch heeft de nummer 6 eerst nog wat rust te goed na een lang WK. Hoewel dit WK al een aantal dagen achter ons ligt, poseert zijn vrouw Rafaella nog steeds vol trots met de Belgische driekleur. 

      Family time ❤️🙏🏽🧢 #AW #FamilyTime @r_babyberry

      Een bericht gedeeld door Axel Witsel (@axelwitsel28) op