• home
 • video
 • pas verschenen

  Sanchez niet mee op oefenstage in VS door visumproblemen

  Alexis Sanchez werd in februari veroordeeld voor belastingfraude in Spanje.

  Manchester United is zonder sterspeler Alexis Sanchez afgereisd naar de Verenigde Staten, waar het een oefenstage gepland heeft. De Chileense aanvaller kreeg van de Amerikaanse overheid geen visum omdat hij in februari in Spanje veroordeeld werd voor belastingfraude.

  Lukaku en Fellaini ook nog niet mee

  Sanchez werd begin dit jaar door een Spaanse rechter tot een gevangenisstraf van 16 maanden met uitstel veroordeeld. In 2012 en 2013 fraudeerde de Chileen, die toen voor FC Barcelona speelde, voor 1 miljoen euro met portretrechten.

   

  De spelers van Manchester United vertrokken zondagavond richting de VS, waar ze een reeks oefenwedstrijden zullen spelen met het oog op volgend seizoen. Romelu Lukaku en Marouane Fellaini, de twee Belgen van United, genieten nog van wat rust na het WK met de Rode Duivels.

   

  United speelt in de VS tegen Club America, San José Earthquakes, AC Milan, Liverpool en Real Madrid.