Alderweireld zoekt meisje dat tattoo wil: "Toby, ze is van Aalst"

  Wie is deze mystery girl?

  Toby Alderweireld kon er door ziekte niet bij zijn bij de grote viering van de Rode Duivels in Brussel. Zo viste een meisje met een grote pancarte achter het net. Maar nu wil Alderweireld haar alsnog blij maken.  

  Via Twitter laat Toby Alderweireld weten dat het inmiddels weer een stuk beter gaat met hem. "Ik wil alle fans bedanken voor hun steun. Het was echt doodjammer dat ik er niet bij kon zijn zondag in Brussel. Ik hoop jullie over 2 jaar wel te zien", zegt de verdediger met een knipoog.

   

  Op het internet had Alderweireld ook nog een foto gevonden van een meisje met een blad papier met de tekst: "Toby, ik wil je handtekening als tattoo! Hoe regelen we dat?" "Laten we dit mogelijk maken", reageert Alderweireld. "Twitter, doe je ding!"

  Toby, ze is van Aalst

  Toeval of niet, maar een VRT-ploeg die zondag de viering coverde, had tussen de massa een gesprek met het bewuste meisje. Ze is van Aalst, blijkt. Dat verkleint toch al de zoektocht. Bekijk hieronder het korte interview met het meisje en haar vriendin, die eerder fan is van Dries Mertens.

  De tweets van Alderweireld: