• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard bezorgt analiste Heleen Jaques gratis televisie: "Sorry"

  Bij meer dan 15 goals schonk een elektroketen aangekochte tv's gratis weg.

  WK-analiste Heleen Jaques, en met haar nog enkele duizenden Belgen, juichten extra hard toen Eden Hazard de 2-0 maakte tegen Engeland. De elektroketen waar ze voor het WK een tv hadden gekocht, beloofde die terug te betalen bij meer dan 15 WK-goals. Hazard maakte het 16e. 

  Aan wie tussen 26 april en 17 juni een tv-toestel van minstens 55 inch kocht beloofde elektroketen Krëfel de aankoopsom terug te betalen in aankoopbonnen, als de Duivels meer dan 15 keer scoorden.

   

  En de Belgen hielden het spannend. Meunier maakte snel de 15e tegen Engeland, maar de 16e viel pas erg laat. De elektroketen zal zich vooral in de handen wrijven door deze promostunt, want het had zich verzekerd voor deze actie, nota bene bij een Britse verzekeraar.

   

  "Ik ben supertevreden", glunderde Jaques in Villa Sporza. "En ik denk dat er nog wel Belgen zijn die heel tevreden zijn", waarop ze met deskundige commentaar de bevrijdende goal van Hazard besprak. "Hij deed het prachtig én hij verdiende het."

  Hazard verontschuldigt zich bij keten (not!)

  De 16e goal van de Belgen, getekend Eden Hazard

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.