• home
 • video
 • pas verschenen

  Eden Hazard: "Na 6 jaren bij Chelsea is het misschien wel tijd voor iets anders"

  Hazard lijkt aan te sturen op een vertrek bij Chelsea.

  Hazard lijkt aan te sturen op een vertrek bij Chelsea.

  De voorbije weken werd er massaal gespeculeerd over een mogelijke transfer van Chelsea-speler Eden Hazard. Na een sterk WK neigt de kapitein der Rode Duivels zelf ook naar een vertrek. "Real Madrid? Jullie weten wel waar ik heen wil."

  Rode Duivel Eden Hazard bekroonde zijn sterke WK met het beslissende doelpunt in de kleine finale tegen Engeland, morgen kan Hazard ook nog verkozen worden tot beste speler op het wereldkampioenschap.

   

  De Chelsea-speler wordt meer en meer gelinkt aan de Spaanse grootmacht Real Madrid, waar hij de opvolger zou moeten worden van de naar Juventus vertrokken Cristiano Ronaldo. Nu er met de nieuwe coach, de Italiaan Maurizio Sarri, een ander tijdperk intreedt bij Chelsea, denkt de aanvaller aan een vertrek uit Londen.

   

  "Na zes mooie jaren bij Chelsea is het misschien wel tijd voor iets anders", reageerde Hazard net na de wedstrijd tegen Engeland. "Zeker na zo'n WK. Maar ik kan niet beslissen of ik blijf of ga. Chelsea zal de uiteindelijke beslissing nemen. Maar jullie weten wel waar ik heen wil."