• home
 • video
 • pas verschenen

  Kane: "Dit doet pijn. En dat zal nog lang duren"

  Harry Kane scoort niet in de halve finales tegen Kroatië.

  De Engelse spits Harry Kane zit in zak en as na de verloren halve finale tegen Kroatië (2-1). "We zijn er kapot van", reageerde hij meteen na de match.

  "Verder geschopt dan we ons konden voorstellen"

  De Engelsen hadden graag de Wereldbeker mee naar huis genomen. "It's coming home", riepen de fans, maar dat zal dit jaar niet gebeuren. De Kroaten wonnen in de halve finales na verlengingen.

   

  "Dit doet pijn, erg veel pijn", geeft Harry Kane toe. "En het zal nog lang duren. we zijn er kapot van."

   

  "We kunnen wel met opgeheven hoofd naar huis. We hebben een prachtig parcours afgelegd, we hebben het verder geschopt dan we ons konden voorstellen en we hebben iedereen trots gemaakt."

   

  "We hadden nog goeie kansen na onze voorsprong. Misschien zakten we te diep in en zetten we te weinig druk op Kroatië. Het is moeilijk te zeggen wat er juist fout liep."

   

  Zaterdag speelt Kane met Engeland tegen België om de 3e plaats. De spits van Tottenham zit aan 6 goals dit toernooi, Lukaku heeft er voorlopig 4 gemaakt.

  Harry Kane

  Kane neemt Subasic onder vuur.

  VIDEO: 2 kansen voor Kane tegen Engeland

  Harry Kane scoorde niet in de halve finales. Op het halfuur had hij de voorsprong kunnen verdubbelen. Kane kreeg 2 kansen, maar hij liet ze allebei onbenut.

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  "Finale komt nog wel"

  "Meer had ik niet van mijn spelers kunnen vragen", sprak bondscoach Gareth Southgate. "Ze hebben werkelijk alles gegeven."

   

  "Ik denk dat we een heel sterke eerste helft hebben gespeeld. We hadden toen meer dan één keer moeten scoren."

   

  "In de knock-outfase kan je duels verliezen met de kleinste details. Tegen zulke toplanden moet je kansen afwerken. We waren deze avond dichtbij een finale, maar die komt er ooit wel opnieuw", gelooft de Engelsman.

  Luka Modric en Gareth Southgate

  Gareth Southgate feliciteert de Kroaat Modric.