• home
 • video
 • pas verschenen

  Sla uw slag: opnieuw tickets beschikbaar voor halve finale Rode Duivels

  Fans Rode Duivels

  Zondag komen er nieuwe halvefinaletickets vrij.

  Goed nieuws voor de Belgische voetbalfans: er zijn nieuwe tickets te verkrijgen voor de halve finale tussen Frankrijk en België. De tickets waren uitverkocht, maar zijn opnieuw beschikbaar vanaf zondag.

  Op de website van de Wereldvoetbalbond FIFA kunnen fans zondag opnieuw tickets aanschaffen voor de halve finale tussen Frankrijk en België in Sint-Petersburg. Die wedstrijd was reeds voor de start van het toernooi uitverkocht, maar omdat heel wat fans hun ticket hebben geannuleerd, zijn er nu toch weer plaatsen beschikbaar.

   

  Het Braziliaanse supporterslegioen zal ongetwijfeld geanticipeerd hebben op een halve finale. De Seleçao is echter huiswaarts gekeerd, met een deel van de Braziliaanse fans in hun spoor. Positief nieuws voor de Rode Duivels-fans dus!