• home
 • video
 • pas verschenen

  Kyle Walker lacht de krampen weg en lanceert nieuwe trend op Twitter

  Kyling, een nieuwe trend is geboren.

  Het was een vreemd beeld na de beslissende penalty van Eric Dier in 1/8e finale tussen Colombia en Engeland. Terwijl het Engelse team juichend wegrende, bleef er ééntje met krampen op de grasmat liggen: Kyle Walker.  Zijn "viering" wordt nu massaal geïmiteerd op Twitter.

  Walker lacht met zichzelf op Instagram...

  Vrolijk meehuppelen met z'n vierende ploegmaats zat er na de strafschoppenreeks tegen Colombia dus niet in voor Kyle Walker. Het leverde wél een leuke foto op en dat had ook Walker zelf in de smiezen.

   

  Na de wedstrijd deelde hij de grappige foto op Instagram met een even ludiek bijschrift: "Papa, kan je me die foto eens tonen waarop jullie wegrennen na de kwalificatie voor de kwartfinale? - Toch maar niet, zoon."

  ...en zet nieuwe trend in gang op Twitter

  De foto weekte veel reacties los en dat bracht Walker op een idee. De verdediger riep met #Kyling een nieuwe hashtag in het leven en vroeg z'n volgers hun beste "#Kyling pose" te posten. De reacties bleven niet uit, zelfs z'n club Manchester City sprong mee in de dans.