• home
 • video
 • pas verschenen

  Wat ons land kan leren van de regering-De Bruyne

  Kevin De Bruyne.

  Danser en schrijver Ish Ait Hamou vraagt zich af wat er gebeurt als onze regering zou handelen zoals de Rode Duivels in die prachtige laatste minuten tijdens België-Japan. Wel, dan krijg je een regering-De Bruyne, een dominante Lukaku, een minister Meunier en een minderheid-Chadli. 

  Wat gebeurt er als een land in momenten van crisis het hoofd koel houdt?

   

  Als de overheid lang genoeg denkt en waakt over een welvarende richting voor alle spelers?

   

  Als de minister zijn expertise gebruikt om opportuniteiten te creëren?

   

  Als de dominante groepen die als eerste de kans krijgen om opportuniteiten te benutten ook ruimte maken voor minderheden die klaar staan om hun talenten te laten zien, om iets voor hun land te betekenen?

   

  Dan winnen we, tous ensemble.

   

  Lees het artikel van Ish Ait Hamou door op deze link te klikken.