• home
 • video
 • pas verschenen

  Proto wordt ploegmaat van Jordan Lukaku bij Lazio Roma

  Proto speelde afgelopen seizoen nog in de Champions League met Olympiakos.

  Na een kortstondig Grieks avontuur bij Olympiakos zet Silvio Proto z'n carrière voort bij Lazio Roma. De doelman wordt er stand-in voor de Albanees Thomas Strakosha.

  Proto legde vandaag zijn medische testen af bij Lazio Roma, zoals blijkt uit een video die de Italiaanse club op Twitter zette. Daarna tekende hij bij de club van Rode Duivel Jordan Lukaku een contract voor drie seizoenen. 

  Vorige zomer verliet Proto in de laatste uren van de transferperiode KV Oostende voor Olympiakos. Daar was hij afgelopen seizoen eerste doelman en kwam hij zelfs in actie in de Champions League. Een Griekse titelviering zat er niet in voor Proto. Na 7 landtitels op rij moest Olympiakos dit seizoen vrede nemen met de 3e plaats.

   

  Proto mocht ondanks een doorlopend contract transfervrij vertrekken bij Olympiakos. Lazio Roma wordt zijn tweede buitenlandse avontuur. De voormalige Rode Duivel speelde eerder bij La Louvière, Germinal Beerschot, Anderlecht en KV Oostende.

  Proto legde vandaag medische testen af bij Lazio: