• home
 • video
 • pas verschenen

  Maradona brabbelt op Venezolaanse tv: "Engelse zege is monumentale diefstal"

  Diego Maradona op de Venezolaanse tv

  Diego Maradona op de Venezolaanse tv.

  De kwalificatie van Engeland voor de kwartfinales is Diego Armando Maradona slecht bekomen. De Argentijn heeft op de Venezolaanse tv zijn gal gespuwd op de Amerikaanse scheidsrechter Mark Geiger.

  Maradona zat dinsdagavond als supporter van Colombia voor de buis. Zijn hart begaf het bijna toen Engeland op voorsprong kwam na een duel tussen Harry Kane en Carlos Sanchez.

   

  "In die fase heeft de scheidsrechter een fatale vergissing gemaakt die een heel land in het hart treft", zegt Maradona in zijn dagelijkse show op de Venezolaanse tv TeleSUR.

   

  "De ref had een overtreding tegen Kane moeten fluiten in plaats van de bal op de stip te leggen voor de Engelsen. Waarom riep hij er de VAR niet bij? Dit is een monumentale diefstal."

   

  "Als je de naam van die scheidsrechter intikt op Google, dan weet je genoeg. Deze man zou geen wedstrijden van dit belang mogen fluiten. Geiger is een Amerikaan, wat een toeval allemaal..."

   

  "Ik dacht dat er binnen de FIFA schoon schip gemaakt was en dat de dieven weg waren, maar niks is minder waar."

   

  "Ik vind dit heel jammer voor het Colombiaanse volk. Ik bied de Colombianen mijn excuses aan. Bij de late 1-1 van Colombia heb ik trouwens gevierd alsof ik zelf gescoord had."

  Maradona op de Venezolaanse tv TeleSUR: