• home
 • video
 • pas verschenen

  Shearer mag gaan BBQ'en bij Asprilla na verloren penaltyreeks Colombia

  Alan Shearer en Faustino Asprilla waren ploeggenoten bij Newcastle.

  Alan Shearer en Faustino Asprilla waren ploeggenoten bij Newcastle.

  Engeland nam het in de 1/8e finales van het WK op tegen Colombia. Het ideale moment voor een weddenschap, dachten Faustino 'Tino' Asprilla en Alan Shearer. De Colombiaan en de Brit, twee Newcastle-legendes, daagden elkaar uit op Twitter. 

  Voor aanvang van de wedstrijd Colombia-Engeland kwamen beide ex-aanvallers overeen dat de verliezer de winnaar voor een barbecue zou uitnodigen. Engeland trok aan het langste eind, waardoor Shearer op bezoek mag bij Asprilla in Colombia. 

  De twitter-conversatie:

  "Dinosaurus" Asprilla leerde zijn paard ook al voetballen: