• home
 • video
 • pas verschenen

  Maradona wil opnieuw Argentijns bondscoach worden...gratis

  Maradona wil opnieuw coachen.

  Maradona wil opnieuw coachen.

  Diego Armando Maradona wil opnieuw coach worden van Argentinië. Hij heeft dat bekendgemaakt op de Venezolaanse televisie.  "Ik wil de nationale ploeg voor niets gaan trainen", klinkt het.

  Argentijns voetbalicoon Maradona zat op uitnodiging van de FIFA tijdens alle wedstrijden van dit WK op de tribune.  Hij leefde intens mee en spaarde zijn kritiek op huidig bondscoach Jorge Sampaoli niet.

   

  Maradona wil  nu opnieuw bondscoach worden van Argentinië. "Gratis. Ik zou er niets voor in de plaats vragen."

   

  Hij was eerder al bondscoach van Argentinië op het WK in 2010. Toen verloor Argentinië met 0-4 van Duitsland in de kwartfinales. Maradona trainde ondertussen 2 clubs in het Midden-Oosten. 

   

  "De mensen denken dat ik leedvermaak heb bij de uitschakeling, maar ik voel me er echt niet goed", zei Maradona na de uitschakeling van Argentinië. "Ik voel me er slecht bij dat alles wat we hebben opgebouwd zo snel weer hebben afgebroken."

  Maradona maakt het bont

  'Pluisje'  haalde de internationale media met zijn gedrag tijdens de wedstrijd van Nigeria tegen Argentinië. Maradona leek onder invloed van drank en drugs en moest zelfs naar het ziekenhuis overgebracht worden.

  Maradona stak beide middenvingers op tijdens Nigeria-Argentinië.