• home
 • video
 • pas verschenen

  Duitse voetbalbond na WK-exit: "Beslissen volgende dagen over Löw"

  Joachim Löw

  Joachim Löw wacht bang zijn toekomst af.

  De toekomst van Joachim Löw bij Duitsland hangt aan een zijden draadje na de uitschakeling in de eerste ronde op het WK. Na de wedstrijd tegen Zuid-Korea zat de bondscoach samen met de voorzitter van de Duitse voetbalbond, Reinhard Grindel.

  "We zullen de volgende dagen bespreken hoe het verder moet"

  Reinhard Grindel liet niet meteen het achterste van zijn tong zien in een interview met het Duitse sportmagazine Bild.

   

  "Ik heb gisterenavond met Löw gesproken", vertelt Grindel. "We hebben afgesproken om de volgende dagen te bespreken hoe het verder moet en daarna een beslissing te nemen."

   

  Ook Löw reageerde kort na de uitschakeling over zijn toekomst bij "Die Mannschaft": We moeten er in alle kalmte over nadenken hoe het nu verder moet en er eerst een nacht over slapen. Uiteraard moet ik mijn verantwoordelijkheid nemen voor dit debacle. Nooit had ik durven te denken dat we er tegen Zuid-Korea uit zouden gaan."