• home
 • video
 • pas verschenen

  Woedende Agüero: "Laat Sampaoli maar zeggen wat hij wil"

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  De ontgoocheling in het Argentijnse kamp is enorm groot na de klap tegen Kroatië. Sergio Agüero bleef minutenlang zitten na het laatste fluitsignaal en had na de wedstrijd zware woorden klaar voor bondscoach Jorge Sampaoli.

  "Verdriet en woede overheersen"

  Agüero zat na zijn vervanging vroeg in de tweede helft in gedachten verzonken op de bank. Wat ging er door zijn hoofd? "Alleen maar woede. Verdriet en woede overheersen", zei een zichtbaar ontgoochelde Agüero na de pandoering door Kroatië.

   

  "Ik zeg het: er is nog een kans op kwalificatie. We wachten af wat er in het andere duel gebeurt. Het klopt dat we moeten hopen op een mirakel. We hangen af van wat de andere teams doen. Maar goed, we gaan alles geven en moeten hopen op een zege van de Nigerianen."

   

  Sampaoli heeft gezegd dat de spelers zich niet kunnen aanpassen aan zijn ideeën en dat zijn project daarom een mislukking is. Wat denkt Agüero daarvan? "Laat Sampaoli maar zeggen wat hij wil."