• home
 • video
 • pas verschenen

  Boskamp over Messi: "Dat gezeik over die kleine moet stoppen"

  Jan Boskamp blijft Messi verdedigen.

  Lionel Messi krijgt het zwaar te verduren op dit WK. Samen met Argentinië is hij vooralsnog de uitgesproken flop van het toernooi. Maar Jan Boskamp breekt een lans voor "die kleine".

  Kroatië leerde Argentinië donderdagavond een lesje in bescheidenheid. In een beklijvende wedstrijd stuurde Kroatië zijn tegenstander met een kluitje in het riet. De 3-0-eindstand liet niks aan de verbeelding over.

   

  De Argentijnen waren nergens. Lionel Messi kon de kar niet trekken en verzoop mee in het moeras van slechte passes en ellende.

   

  "Ik heb al een keertje gezegd dat Kroatië voor mij de positieve verrassing van het toernooi kan worden, maar ik wil toch effe mijn vriendje verdedigen", zegt analist Jan Boskamp op zijn pas opgerichte Twitter-account.

   

  "Iedereen weet dat ik een beetje een Messi-fan ben. Ze hebben mij altijd geleerd: de man met de bal is afhankelijk van de spelers die rond hem in beweging zijn."

   

  "Dus als die spelers niet bewegen, dan kan Messi de bal niet geven. Dus mag al dat gezeik over die kleine effe stoppen. Hij speelt als een krentenbol, maar je moet ook weten wat er rond hem gebeurt. Daaaag..."

  Boskamp op Twitter: