• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Sonck kan alles: vragen beantwoorden én kickeren tegelijk

  Wesley Sonck groeide op in een café en is dan ook de Koning van de Cafésporten. "Ik ben goed in alle sporten waarbij je kunt valsspelen." Maar vuile trucs had Sonck niet nodig om de bezoekers van Villa Sporza in de pan te hakken.

  Wesley Sonck is als kind van café-uitbaters de gedroomde tegenstander (of juist niet) voor een spelletje tafelvoetbal. Om het hem toch wat moeilijker te maken vuurde Aster Nzeyimana vragen van Sporza-surfers op hem af. Zoals: wat doe je het liefst: tafelvoetbal of kaarten?

   

  "Kaarten! Ik speel het liefst belote, maar ik kan ook wiezen, rami bridge of hartenjagen. Alles waarmee je kunt bedriegen." Waarna Sonck zijn stelling onderstreept door in 1 beweging op Asters vraag te beantwoorden en te scoren.

  Even demonstreren voor de laatste goal: "Dank u!"