Ga naar de inhoud

meest recent

      Club trekt Mata aan: "Een van de beste aanvallende backs in België"

       di 19 juni 2018 13:14
      Charleroi leende Mata vorig seizoen aan Racing Genk.
      Charleroi leende Mata vorig seizoen aan Racing Genk.

      Clinton Mata (25) verlaat Charleroi en heeft een contract voor 4  jaar getekend bij Club Brugge. "Samen met Dion Cools hebben we nu 2 volwaardige spelers voor de rechterflank", zegt Club-coach Ivan Leko.

      Mata zal pas begin oktober fit zijn

      Club Brugge is goed bezig met zijn huiswerk voor komend seizoen. Na Mats Rits, Siebe Schrijvers en Karlo Letica is de transfer van Clinton Mata nu in kannen en kruiken.

       

      De Belgische Angolees was eigendom van Charleroi, maar speelde het afgelopen seizoen op uitleenbasis voor Racing Genk (waar hij 30 keer in actie kwam). Mata zal wel pas begin oktober fit zijn, omdat tijdens de medische testen aan het licht kwam dat hij een operatie moet ondergaan.

       

      "Ik ben zeer blij met deze transfer", zegt Club-coach Ivan Leko. "Clinton is een van de beste aanvallende backs uit onze competitie. Met zijn capaciteiten en profiel past hij perfect in het voetbal dat wij willen spelen."

       

      "Bovendien zie ik nog groeimarge bij hem. Samen met Dion Cools hebben we nu 2 volwaardige spelers voor de rechterflank, wat zeker geen overbodige luxe is met het drukke programma dat eraan komt."

      Club Brugge heet Mata welkom

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.