• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar: "Zoveel overtredingen lijken normaal te zijn"

  Neymar kreeg het zwaar te verduren tegen Zwitserland: liefst tien keer was hij het slachtoffer van een overtreding. "Ik heb veel tikken gehad, maar er is geen reden tot zorgen", stelt de Braziliaanse ster de fans  gerust.

  Neymar had niet zijn dagje in de WK-openingswedstrijd van Brazilië tegen Zwitserland. "Hij oogt niet fris", zei Marc Degryse in de nabeschouwing. "Hij speelde een non-match."

   

  En als Neymar dan eens een goede actie op het veld wou toveren, dan staken de Zwitsers er een stokje voor. Tien keer moest hij het ontgelden bij een overtreding. "Het lijkt normaal te zijn dat er zo veel overtredingen worden gemaakt", sakkerde de aanvaller.

   

  "Ik heb er niet veel meer over te zeggen. Ik moet me focussen op voetballen, voor zover dat mogelijk is op deze manier. Het is aan de scheidsrechter om in te grijpen."

   

  Neymar hinkte van het veld na het laatste fluitsignaal. Haalt hij de tweede opdracht van de Brazilianen op het WK tegen Costa Rica? "Er is geen reden tot zorgen", zei hij. "Ik heb veel tikken gehad en dat doet pijn, maar het is allemaal in orde."