• home
 • video
 • pas verschenen

  Kampioen Club hervat trainingen in Jan Breydel

  Club Brugge speelt zijn 1e competitiewedstrijd op 29 juli tegen Eupen

  Club Brugge speelt zijn 1e competitiewedstrijd op 29 juli tegen Eupen

  0 / 0

  Landskampioen Club Brugge is vandaag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Een selectie van 26 spelers tekende deze morgen present op het hoofdveld in het Jan Breydelstadion. Nieuwe aanwinsten Rits, Schrijvers en doelman Karlo Letica zetten hun 1e stapjes in een Club-shirt.

  Vormer op vakantie, Limbombe, Diaby en Nakamba trainen individueel

   Hoewel Club Brugge geen WK-gangers in de gelederen heeft, was de Brugse selectie vanmorgen niet helemaal compleet. De drie (jeugd-)internationals Ruud Vormer (Nederland), Ethan Horvath (VS) en Arnaut Groeneveld (Jong Oranje) kregen nog een weekje rust, daar ze met hun land enkele oefenwedstrijden afwerkten. 

   

  Met Mats Rits, Karlo Letica en Siebe Schrijvers waren de 3 nieuwkomers er vanzelfsprekend wél bij, net als enkele Brugse beloften. Ook Sander Coopman trok opnieuw een blauw-zwart trainingsplunje aan, de jonge middenvelder keert terug van een uitleenbeurt aan Zulte Waregem.

   

  Ook Lior Refaelov sloot aan bij de groep. De Israëliër werd de laatste tijd nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek (naar Standard?). Diaby, Limbombe en Nakamba namen niet deel aan de groepstraining en werkten een individuele oefensessie af. Ook zij vertrekken mogelijks nog bij de landskampioen. De 1e competitiewedstrijd van Club Brugge staat gepland op 29 juli, thuis tegen Eupen.

  ClubTV sprak enkele spelers bij hun aankomst op de club

  Club supporters wachten met spanning op Brugse spelers

  Club supporters wachten met spanning op Brugse spelers

  Doelman Karlo Letica liep zijn 1e rondjes in Jan Breydel

  Doelman Karlo Letica liep zijn 1e rondjes in Jan Breydel.

  Simons wordt dit seizoen de rechterhand van coach Ivan Leko.

  Club-coach Ivan Leko stoomt zijn mannen klaar voor een nieuw seizoen (in de CL)

  Ook enkele ander eersteklassers maakten hun rentree op het trainingsveld