• home
 • video
 • pas verschenen

  Griezmann: "Keuze voor Atletico heeft Les Bleus niet van streek gebracht"

  Griezmann

  Griezmann voelt zich goed bij Atletico Madrid.

  Antoine Griezmann heeft in een interview met Téléfoot meer toelichting gegeven over zijn keuze om ook de volgende seizoenen bij Atletico te blijven. "De liefde voor Atletico en mijn hart hebben over mijn toekomst beslist", vertelde de 27-jarige Fransman.

  De weken voor het WK werd druk gespeculeerd over de toekomst van de Franse chouchou Antoine Griezmann. Zou hij volgend seizoen naar Barcelona verhuizen en de deur na 4 jaar Atletico Madrid definitief achter zich toe trekken? 

   

  Griemann zou wachten tot na het WK met het beantwoorden van die vraag, maar op de openingsspeeldag kwam hij dan toch met zijn verdict naar buiten. "Ik ga niet naar Barcelona, ik blijf bij Atletico", klonk het.

  "Ik voel veel liefde en steun van de Atletico-familie"

  Griezmann gaf nu een woordje uitleg bij zijn keuze voor Atletico.

   

  "Ik heb in al die jaren veel liefde en steun gekregen van Atletico Madrid", verklaarde de Franse aanvaller. "Ik denk dat mijn keuze er een was uit liefde en vanuit het hart. Het is het sentiment dat de doorslag heeft gegeven."

  Griezmann

  Griezmann maakte afgelopen zaterdag de 1-0 voor Frankrijk vanop penalty.

  "Ik heb niet voor instabiliteit gezorgd bij nationale ploeg"

  Over de timing van zijn bekendmaking had de voetballer het volgende te zeggen.

   
  "Ik had zin om het te zeggen. Ik wilde weten hoe de anderen erop gingen reageren. Achteraf waren er enkelen die het konden appreciëren, anderen waren er dan weer minder blij mee. Ik ben nu eenmaal iemand die vanuit het hart spreekt."


  "Of ik voor instabiliteit heb gezorgd bij de nationale ploeg met mijn bekendmaking? Zeker niet. Alles is goed verlopen bij Les Bleus. Het heeft zowel de ploeg, als de bondscoach, als mezelf niet van streek gebracht."