• home
 • video
 • pas verschenen

  "Zeer ergerlijke prestatie van Neymar, een non-match"

  0 / 0

  Brazilië werd nog voor de start van het WK de hemel ingeschreven. De teleurstelling na de prestatie tegen Zwitserland was dan ook groot. Vooral Neymar moest het ontgelden bij de analisten.

  Neymar speelde zijn eerste match met inzet sinds zijn voetbreuk, maar in de oefenmatchen had de ster van PSG al gedarteld als vanouds. De verwachting was dan ook dat hij die lijn op het WK zou doortrekken. Maar niets was minder waar.

   

  "Hij oogt niet fris, is niet fit", stelt Marc Degryse vast. "Ook in zijn hoofd is hij blijkbaar niet scherp. Hij moet matchritme opdoen, maar als hij zo speelt zal dat niet lukken."

   

  "Na de rust was hij ietsje beter, maar zijn ploegmaats leken toch geen vertrouwen in hem te hebben", zegt Jan Mulder. "Ze moeten op training gezien hebben dat hij niet scherp is."

   

  "De overtuiging ontbrak de hele match. Zijn befaamde versnelling hebben we amper gezien", zegt Degryse. "Hij speelde een non-match."

   

  Mulder ergerde zich ook aan Neymars gedrag. Zo liep hij te trekkebenen na een trap, maar even later was hij weer kwiek als een hoentje. "Opnieuw vervelend toneel van hem. Het was echt een zeer ergerlijke prestatie van Neymar."

  "Van het hele elftal deugde niets"

  Neymar was niet de enige Braziliaan die in de malaise deelde. "Je zou denken dat ze de match na de 1-0 dood maken, maar het was lamlendig en slordig. We hadden een fantastisch Brazilië verwacht, maar hebben dat niet gekregen", vindt Degryse.

   

  "Van het hele Braziliaanse elftal deugde niets. Wat die Willian allemaal presteerde...! Van een luiheid, zó erg", vindt Mulder.

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.