• home
 • video
 • pas verschenen

  Ibrahimovic is in Rusland: "Een WK zonder mij is het niet waard om naar te kijken"

  Zlatan Ibrahimovic

  Ibrahimovic hield geen blad voor de mond.

  Zweden doet het op het WK zonder steraanvaller Zlatan Ibrahimovic. Dankzij sponsor Visa is Ibrahimovic er toch bij in Rusland. Zoals we hem kennen, hield de flamboyante Zweed geen blad voor de mond.

  "Ik verwacht iets speciaals van Brazilië op het WK"

  "Een WK voetbal zonder mij, is het niet waard om naar te kijken. Dat heb ik al eerder gezegd", viel Ibrahimovic meteen met de deur in huis. De Zweed is in Rusland op uitnodiging van Visa, één van zijn sponsors. "Dankzij hen ben ik er toch bij en is het WK wel de moeite."

   

  Ibrahimivoc schat de kansen van zijn Zweedse landgenoten niet al te hoog in. "Ze moeten gewoon genieten van het toernooi. Druk is er niet, want ik doe niet mee. Als ik er ben, wordt verwacht dat we alles winnen. Zo zit ik gewoon in elkaar. Ik wil alles winnen en daar werk ik ook hard voor."

   

  "Duitsland is volgens mij één van de favorieten. Je weet gewoon dat ze het goed gaan doen.  Ze hebben 23 fantastische spelers en geen absolute ster. Hun ster is het team en daarom zijn ze zo sterk."

   

  Wie steekt op 15 juli de wereldbeker de lucht in? "Ik denk dat Brazilië iets heel speciaals zal doen",  verwacht Ibrahimovic. "Zeker na wat er op het vorige WK is gebeurd in eigen land (Brazilië verloor in de halve finales van Duitsland met 7-1, red).

  De Zweden moeten gewoon genieten van het toernooi. Druk is er niet, want ik doe niet mee.

  Zlatan Ibrahimovic