• home
 • video
 • pas verschenen

  Griezmann heeft beslist: "Ik ga niet naar Barcelona, ik blijf bij Atletico"

  Griezmann wil ook volgend seizoen het mooie weer maken bij Atletico.

  Griezmann wil ook volgend seizoen het mooie weer maken bij Atletico.

  Atletico Madrid kan ook volgend seizoen nog rekenen op Antoine Griezmann. De Fransman twijfelde hard over een vertrek naar Barcelona, maar maakte in een tv-documentaire bekend dat hij Atletico trouw blijft.

  Broer: "Kiezen tussen held zijn en titels verzamelen"

  Antoine Griezmann was door de Catalaanse media al gebombardeerd tot de nieuwe speler van FC Barcelona. Het was enkel nog wachten op bevestiging.

   

  De 27-jarige spits speelt zaterdag zijn eerste groepswedstrijd met Frankrijk tegen Australië.  Griezmann zweerde dat hij tijdens het WK niets zou lossen over zijn toekomst. Maar vandaag schonk hij dan toch klare wijn.

   

  In een documentaire over zichzelf op de Spaanse televisie toonde Griezmann hoe diep hij getwijfeld heeft over een transfer naar Barcelona. "Ofwel kies je ervoor om een ster te zijn (door bij Atletico te blijven), ofwel kies je ervoor om titels te winnen", zei de broer van Griezmann tegen de Franse aanvaller.

   

  Uiteindelijk onthulde Griezmann dat hij Atletico trouw blijft. "Atletico doet er alles aan om topspelers aan te trekken zodat we volgend seizoen in ons eigen stadion de Champions League-finale kunnen winnen", zegt Griezmann.

  Sinds 2014 maakt Griezmann het mooie weer bij de Atletico Madrid. Dit seizoen trapte hij de Madrilenen naar winst in de Europa League door 2 goals te maken in de finale. In de Primera Division eindigde het team van coach Simeone 2e, achter Barcelona.

  Griezmann maakte de Atletico-fans gelukkig op sociale media