De kogel is door de kerk: Lukaku wil scoren met Puma aan zijn voeten

  Tegen Costa Rica scoorde Romelu Lukaku 2x met Puma-schoenen.

  Romelu Lukaku heeft eindelijk een schoenenleverancier gevonden. Na een heel seizoen afgewisseld te hebben, verbindt de spits nu zijn lot aan Puma. Hopelijk kan hij op zijn nieuwe schoenen meteen scoren op het WK.

  Sinds zijn transfer naar Manchester United had Romelu Lukaku geen vaste schoenensponsor meer. Omdat hij niet tevreden was over wat hem geboden werd, speelde Lukaku afwisselend met Nike, Adidas en Puma.

   

  Met schoenen van dat laatste merk trof hij maandag nog 2 keer raak in de oefenwedstrijd tegen Costa Rica. En toeval of niet: enkele dagen later heeft Lukaku aangekondigd dat hij in zee gaat met het Duitse merk.

   

  "Ik ben heel blij dat ik vanaf nu met Puma zal spelen. Ik kijk uit naar de samenwerking die me wil helpen om succesvol te zijn bij Manchester United en de Rode Duivels", klinkt het.

  Hij kondigde het nieuws aan op Instagram