• home
 • video
 • pas verschenen

  Stoelendans in 1A: nieuwe physical coaches voor Standard en Club

  Rob

  Eddie Rob wordt de nieuwe physical coach van Club.

  Standard heeft physical coach Renaat Philippaerts weggeplukt bij Club Brugge. Club haalde op zijn beurt Eddie Rob weg bij STVV. Beide physical coaches werkten in het verleden al samen met hun nieuwe trainers.

  Renaat Philippaerts maakt de overstap van Club Brugge naar Standard. De 48-jarige fysieke trainer zal er samen met Emilio Ferrera, Eric Deflandre en Jan Vansteenberghe de sportieve staf rond coach Michel Preud'homme uitmaken.

   

  Door het vertrek van Philippaerts moest blauw-zwart op zoek naar een nieuwe fysieke trainer. Club kwam zo uit bij Eddie Rob, die sinds 2015 aan de slag was bij STVV, maar nu dus naar Brugge verkast.

  Philippaerts

  Renaat Philippaerts werkte van 2014 tot 2017 bij Club.

  Leuk detail: beide coaches werkten in het verleden al samen met hun nieuwe physical coaches. Preud'homme werkte al samen met Philippaerts bij Al Shabab, KAA Gent en Club Brugge. Leko en Rob werkten in 2016 en 2017 nog samen bij Sint-Truiden.