• home
 • video
 • pas verschenen

  Kane: "Willen hier EK-uitschakeling tegen IJsland achter ons laten"

  Harry Kane.

  Op het EK in Frankrijk kon Harry Kane niet scoren.

  Engeland, tegenstander van de Rode Duivels in de groepsfase, wil in Rusland eindelijk de teleurstelling van twee jaar geleden op het EK doorspoelen. "We willen ons bevrijden van die prestatie", vertelt Tottenham-spits Kane.

  De Engelse nationale ploeg en grote toernooien, het is al lang geen geslaagd huwelijk. Op het vorige WK sneuvelden de Engelsen al in de groepsfase, op het EK in 2016 vloog Engeland er in de achtste finales uit tegen IJsland. "Dat was een enorme teleurstelling", vertelt Harry Kane aan de BBC.

   

  "Dat weten we allemaal en we willen dat eindelijk achter ons laten. We hebben hier in Rusland de kans om ons te bevrijden van die prestatie. We zullen strijden voor ons land en het beste van onszelf geven. Hopelijk wordt het nu dan beter."

   

  In Frankrijk kon Harry Kane ook geen enkele goal maken. "Ook dat wil ik goedmaken. Hopelijk kan ik daar maandag tegen Tunesië al mee beginnen."

   

  Op 28 juni speelt Engeland zijn derde groepsduel tegen de Belgen.